ВАШИОТ ПАМЕТЕН ИЗБОР
 • до 150 дигитални ТВ канали
 • неограничен интернет
 • брзина на Download 20 Mbps
 • сето тоа само за 1080 денари
 • Овој пакет може да го добиете само со договор на 24 месеци.
 • ТВ пакетот содржи DigiBOX Basic + надополнување од еден дополнителен дигитален пакет (Тринг или 18+).
 • Минимална загарантирана брзина 512/512 Kbps
 • ИНФЕЛ-КТВ со цел да овозможи квалитетна услуга за сите корисници, водејќи се по универзалниот принцип FAIR USAGE POLICY го задржува правото да ја корегира брзината на пакетот во зависност од остварениот вкупен трансфер.
 • ИНФЕЛ-КТВ го задржува правото на промена на каналите во пакетот.
 • 046 611 611
 • contact@infel.net.mk
 • infel.net.mk